onsdag 17 december 2008

JAG KLARADE TENTAN!!! 17-12-2008

Loggade precis in för att kolla tentaresultaten, och jag klarade det!!
Shit jag trodde verkligen att det skulle gå åt skogen, men jag klarade det!!!
jag formligen gråter av glädje! så härligt!!! Fan vad jag är lycklig!!

för övrig var det jordbävning igår och nyss var det strömmavbrott. Det var nästan lite mysigt med strömavbrottet, han tända värmeljus i hela huset och insåg hur mycket jag älskar Millies hus där det alltid finns vämeljus tänt (till och med på toa!) Helt underbart!

igår var en sjukt bra dag också :) Var i K-stad och myste. Tittade på massa fåglar. Där var en snygg påfågeltupp, den var inte som de vanliga (med blågröna färger och lång stjärt) utan denna var i solnedgångsfärger, rött, organge, gul och svart. Väldigt fin.

Men gud vad jag är glad att jag klarade tentan! Nu ska jag sticka till biblan och lämna böckerna för de behöver jag inte för att plugga till någon omtenta!!

nu är livet snart på topp igen, bara en liten bit som saknas, som jag hade i sommras, att få ligga i hans famn och somna in tryggt, men det löser sig nog också med tiden :)

måndag 15 december 2008

trött 15-12-2008

Millie är hemma igen! My också men henne har jag inte hunnit träffa än.
Träffade millie igår, shit vad härligt, jag har saknat henne och den mysiga stämningen i deras hus.

Annars har helgen varit fullbokad, Luciatåg, lucia movie night, fest, julmarknad och ytterligare ett luciatåg. Och så var det tredje advent, julen är nära nu. Känns lite märkligt att halva min släkt kommer vara iväg på julafton, kommer sakna dom.

Måste sätta fart och plugga igen men imorgon så bär det upp till k-stad och träffa en kompis, ska bli skönt.