fredag 24 september 2010

Wow. En människa som jag kunnat prata med allt om. Så mycket vi har sagt till varandra. Nu är det verkligen bara tyst. Märkligt.

torsdag 23 september 2010

Borde gå och lägga mig för att orka jobba imorgon men jag är på sånt fest humör. Har musiken på högsta volym och hoppar runt här hemma. Var en snygging på jobb idag (man måste få ha sina solstrålar i mörkret) Han ville lämna tillbaka låset till mig, men jag såg inte honom så Sara på jobbet hjälpte honom och han sa till henne; Jag försökte få kontakt med din kollega (MIG) men hon nochalerade tydligen mig. Det gjorde lätt min dag. Synd bara att jag inte såg honom.

och jag tänker inte låta mig nedstämmas av att jag tänkte ta mig tid att ringa min käre vän på ett internat långt upp i ingenstans men han hade inte tid för mig.... Vi får väl se om jag har tid för honom sen. (Japp, jag kan vara lite långsint ibland. Men det är mest när jag är sur, eller spelar sur. För jag är glad. Jag är pepp idag).

21.21 :)

tisdag 21 september 2010

Bror duktig och 100% scout!

Det är ändå lite bra att vara ensam. Jag börjar bry mig om annat. Idag när jag var och tränade tänkte jag att jag lika gärna kunde testa och springa. Så när jag stått på löpbandet och gått ett tag bestämde jag mig för att jag skulle springa i två minuter. Jag klarade det! Nu tänker ni säkert, så vaddå? två minuter är inte mycket. Men för mig är det. Jag fick knäskador i fyran och slutade helt att springa när jag gick i 6an, för det gjorde så fruktansvärt ont. Sen dess har jag bara sprungit till bussen och liknande. Då har jag känt mig som en frustande flodhäst. Men nu sa tillochmed sjukgymnasten att det såg lätt ut och att jag kunde testa lite längre tid nästa gången. Tur att jag inte visste att hon stod och tittade för då hade jag aldrig börjat springa. Men nu ska jag kämpa för att förbättra min kondition och gå ner i vikt, dock inte som i vikt på vågen(för jag har slutat väga mig för lääänge sen.) men som i vikt i att jag märker skillnad på kläderna. Nu ska jag bara fortsätta hålla denna motivationen.

För övrigt har det varit aktionen 100% scout. Jag har gått runt i min scout tröja hela dagen (var på mobilia och shopade) och när jag tränade hade jag en lägertröja.

I denna lilla aktion, 100% scout, ingick att man skulle byta profil bild och skriva att man är 100% scout. Det resulterade i att supermånga av mina vänner på facebook hade precis samma profilbild. Lite förvirrande men roligt.

söndag 19 september 2010

J A G H A T A R FB

Facebook. Finns så att man slipper prata, slipper säga jobbiga saker till varandra. Nu kan man skriva det på facebook så kan den andra se det och så slipper man allt snack runt det.

Jag hatar facebook.
Jag hatar dig.
Jag hatar mitt liv.
fan ta dig!
FAN. Jag orkar inte mer. Jag är ensam.