fredag 20 augusti 2010

Vill bryta kontakten medm honom, mest bara för att han skrev sina "farväl-ord" till alla betydande personer i hans liv idag. Vill bryta kontakten bara för att orka. Vi träffades inte varje vecka, men att inte ens ha möjligheten att träffa honom känns sjukt. Nu ska jag sluta vara trött och bitter  (och nej, jag kommer inte bryta kontakten, det skulle ju i längden vara ännu jobbigare än att han bara flyttar bort.) och istället gå och lägga mig.

slutsats; behövde nog bara skriva av mig efter en lång dag på jobbet, köra hem och bli småfull på en cider (jag har inte druckit på väääligt länge och inte ätit speciellt mycket på hela dagen). Aja, godnatt iallafall!

måndag 16 augusti 2010

533.33 km... så långt är det

och 625.02 km till Millie.

Ni är för tusan närmre varandra än vad jag är någon av er.

söndag 15 augusti 2010

avstånd

Inom en snar framtid flyttar vänner som jag älskar långt bort. Det känns lite jobbigt. Elin åker tillbaka till Lannis, Millie åker till stora staden och Rasmus till Kjesäter. Elin och Millie kommer jag nog ha liknande kontakt med som förr. Kommer sakna att inte ha Millie så nära även om vi inte träffats jätteofta. Är lite rädd för att Millie ska stortrivas och bo kvar i Stockholm resten  av livet men så tänkte jag när hon åkte ner till Frankrike också och det gick ju bra.

Rasmus. Känns lite som en mardröm att han ska flytta så långt bort men jag kommer nog överleva det med. Vet att det väntar en massa spännande äventyr för honom. Han är ju en av de personer som jag träffat mest frekvent sen 2008, om man bortser från ett litet argt uppehåll från i vintras till scoutloppisen. Jag hoppas för hans skull att han träffar någon trevlig prick att spendera mycket tid med men är rädd för att jag ska glömmas bort. Vi får väl hoppas att även om avståndet ökar rent fysiskt så kommer det inte göra det mentalt.

Tur att jag har My och Cilla lite mer permanent här nere.

Love you people <3