fredag 1 oktober 2010

Jag har fått tillfällig julkänsla. Såg barnprogram på barnkanalen efter jobb medan jag läste tidningen. Barnprogrammet handlade om julkänsla. Sen dess har jag spotifyat alla jullåtar jag kan komma på.

Sista ansökningsdag för Malmöstads Lucia är den 11 oktober. Jag ville förra året men vågade inte och fick inte tummen ur röven att ansöka, ska jag våga i år?

http://www.malmo.se/lucia

torsdag 30 september 2010

Dagens lärdom.
Gå inte till Coop sista dagen som man kan betala med 50-öringar och tro att du kan betala med dina 28st femtiöringar för de har fullt i sina automater....

tisdag 28 september 2010

Ni vet reklamen med så många rumpor i?
Jag har köpt ett par sånna skor. Inte för att få snyggare rumpa (dock inget emot det om det skulle inträffa) men för att det kändes som att gå på luft. De kostade 1100 och jag tycker detta är lite mycket men jag ska ha de som jobbskor och kanske är skorna bra? Vi får se om jag behåller dom eller lämnar tillbaka. Men orden sväva på moln har fått en ny betydelse för mig, skor!
Hejsan! Jag heter Sara och jag söker efter en pojkvän som inte har ex som är deprimerade och snudd på självmordsbenägna. För jag orkar inte kämpa mot den uppmärksamhet som ex:et behöver.