lördag 18 juli 2009

18-07-2009 Foto i Västra Hamnen med Linus

Var ute och fotade med Linus i Västra Hamnen. Det var helt underbart roligt och vi var ute i flera timmar.

Foto: Linus Sandell och Sara Bengtsson
Redigering: Sara Bengtsson
















onsdag 15 juli 2009

15-07-09 Blinddate på måndag!

Vigge lovade att fixa en blinddate till mig för jättelänge sen.. Nu har han lyckats med detta och fixade en blinddate med en kille som heter Anton på måndag.. Killen ska vara blond, aningens kortare än mig och blåa ögon enligt Vigge. HJÄLP!

TOK-NERVÖS!

Detta är mitt livs första blinddate... skrämmande. jätte nervös.. Har pratat med honom i telefon iallafall.. han har väldigt nord-öst-skånsk dialekt.

måndag 13 juli 2009

12-07-2009 eller 13-07-2009 eftersom klockan passerat midnatt

jag skar mig i fingret idag :( skulle skära sallad, men mitt finger tycket där var förlite kött...

btw jag är sjukt lycklig idag :) Har kommit på att jag inte är sämst i världen, jag ser inte så förfärligt hemsk ut. Jag är nöjd och glad.
ska försöka gå varje dag :) misslyckades idag men å andra sidan har jag träningsvärk sen igår och jag har klättrat i träd och plockat körsbär hela dagen så det har tagit endel i armar och ben ;) haha

well well nu ska jag sova

söndag 12 juli 2009

12-07-2009

Gamlegård igår! Sjukt mysigt, jag saknar sommaren 2004 då jag konfades där.

Blev uppringd av Adam idag när jag plockade körsbär idag. Trevligt :) Han frågade om jag ville äta lunch med honom på onsdag. Sjukt överraskad! Nervös. jättenervös faktiskt.. vet inte om jag vill satsa på någon om han visar något. vet inte vad jag vill. Finns ju en annan överhärlig människa i mitt liv också... Jag får helt enkelt se vad som händer på onsdag.

Har varit hos micke endel nu. Tycker så otroligt mycket om den människan. Försöker dela han sorg nu, delad sorg är ju hälften sorg. Alla mina tankar är hos honom och mina tårar rinner för Micke och Nim.
Citerat från mickes fb: "Lilla du som inte fick se världens ljus. Jag hoppas att vi träffas i mitt nästa liv. Det känns för jävligt att jag inte ens fick chansen att säga hej då. Men det som retar mig mest är att andra parten inte ens sa något varken före eller efter. Önskar jag fick se dig i ögonen innan du ryktes bort ifrån denna värld. Med gråtande ögon och ett sorgset hjärta. Din pappa Micke"

Så lilla Nim i Nagiala, du ska veta att din pappa älskar dig så otroligt mycket. Han gjorde allt han kunde för dig. Jag hoppas att ni möts i nästa liv och att alla tårar han gråtit för dig blir till lycka för er båda. <3