onsdag 29 april 2009

29-04-2009 hålla handen




29-04-2009 överlycklig för att han svarar i telefon

Shit, mina förväntningar har verkligen sjunkit... Ringde idag, trodde inte du skulle svara men det gjorde du och jag blev jätteglad... Snacka om att det är lätt att göra mig glad. Du kunde inte ens träffas idag men jag blev glad för att du svarade när jag ringde, tokigt...

Förövrigt blev jag chockad, en annan kompis smsade och berättade att han skulle bli pappa! herregud! Jag är självklart jätteglad för deras skull men jag tyckte de träffades precis. Tiden verkligen springer från mig. Han kommer bli en helt underbar pappa och jag måste erkänna att jag är avundsjuk på henne, han är underbar som pojkvän också. Det har jag alltid sagt till honom, "din framtida flickvän är lyckigt lottad".

Hade bestämt mig för att ta ett allvarligt snack med killen jag ringde idag, men nu känns det som jag kommer skjuta på det igen.. Jag önskar bara att jag visste vad han vill, vill han bara låta det rinna ut i sanden igen eller märker han inte hur lång tid det går emellan. Jag tror aldrig att jag kan få honom att säga att han tycker om mig... och det är väl illa nog... Jag vet att han aldrig kommer älska mig som han älskade Sofie, de hade ju planer på att skaffa hus och grejer... aja vi får väl se vad som händer, om han ens har tid att träffa mig..

måndag 27 april 2009

27-4-2009 askungen med hagelgevär

Gjorde någon facebook grej idag om vilken disney karaktär jag var, jag blev Askungen;

"Du är snäll och omtänksam, du har många vänner och är älskad av alla. Du letar efter din prinscharming, men var inte orolig, med en liten makeover hittar du honom snart. Go for it!"

Så, jag letar efter prinscharming.. och ska tydligen genomgå en makeover igen, tyckte precis jag klippte av mig håret och färgade det... vad ska jag mer göra? något förslag?



Förövrigt var förra veckan mysig, vårvädret har kommit på allvar nu :) underbart! I onsdes träffade jag Millie, vi fikade och bakade kladdkakemuffins. Något söta sånna men de blev uppskattade av hennes familj. På torsdagen firades det St. George med scouterna snackade rätt länge med Stiller sen, känndes som vi inte har pratat bara vi två förut, ny positiv upplevelse. Det var övernattning i vindskydd i helgen. Vi började helgen med att flyttstäda till en granne till en ledare. Snubben som vi flyttstädade åt var jägare och sköt även lerduva. Vi fick testa skjuta hagelgevär, sjukt häftigt! Trodde aldrig att lilla jag skulle skjuta hagelgevär under min livstid! Jag träffade dessutom :)



well well, nu ska jag städa, fundera på en makeover till mig och le lite till åt att jag skjutit med gevär :)