fredag 25 september 2009

lite uppdatering

Jag har inte bloggat på så länge att jag knappt mindes lösenordet... Men bättre sent än aldrig, dock så har jag nog vid detta laget tappat mina få anhängare.


Jag är numera ledare för massa små barn på scouterna :) Juniorledare närmare bestämt. Trivs rätt bra med det. Vi har fem engelskspråkiga barn på avdelningen så jag får leka tolk med min kassa engelska men barnen verkar tycka att det är kul att jag är kass, så det kommer ju något bra ur det hela.


Jag har börjat träna (Yey!) tack vare Camilla och Cilla. Och jag har kommit fram till att jag älskar det, jag längtar efter varje träningspass. och jag har ju köpt ett 6månaders kort så nu ska det fan ta mig tränas i ett halvår :) Jag är sjukt stolt över mig själv för att jag faktiskt satt fart och börjat träna, jag har sagt det i så många år men det har aldrig blivit av innan.


Elin har flyttat långt upp i detta avlånga landet och jag saknar henne trots att vi inte var så nära innan. Problemet är att jag inte vet hur jag ska säga detta till henne. Milla ska åka upp till sundsvall och är nervös för 10 timmar på tåg men det kommer nog gå fint :)


Jag ska till arbetsförmedlingen imorgon och se om jag kan få något jobb.... Känns sjukt trist att bara gå hemma hela dagarna, dessutom resulterar det i pengabrist. Jag är sugen på att resa och göra något, men vi får se hur det går med den biten. Har ju alltid velat tågluffa men har ingen att tågluffa med. Två kompisar ska göra det till våren, jag är grymt avundsjuk men kanske en dag blir det även min tur. Efter arbetsförmedlingen ska jag baka bullar till scoutföräldrarmöte på måndag :p


Avslutar med en liten bild på ett coolt barn jag fotade på Malmöfestivalen. Barnet gick på alla fyra, inget krypande eller rikigt gång, utan på alla fyra. Tänkte lite på Mowgli i Djungelboken när jag såg barnet.