fredag 14 januari 2011

Spa!

Om precis en månad åker vi!!
Det blir spa i Varberg samt Ullared på vägen upp.
Tokbra, behöver verkligen komma iväg lite.

torsdag 13 januari 2011

Dag 01 – Om mig

Så detta inlägget ska alltså handla om mig. Känns lite som att det kommer bli ett tråkigt presentationsinlägg men jag får försöka.

Jag heter då Sara, bor i Malmö och just nu så jobbar jag lite timmar på ett cafe och en badanläggning. Jag pluggade på Lunds Universitet ett halvår och just nu går jag i tankarna på om jag vill börja plugga igen. Jag gillar att fota och vara med scouterna. Scout har jag varit sen jag var 8år så det är en stor del av mig. Annars gillar jag att träffa tjejerna och snacka med killkompisarna. Jag önskar att jag sågs som glad och sprallig men jag är nog mer tyst och stilla, iaktagare. Kanske inte bara nackdelar, jag gillar att lyssna på andra som pratar och är nog rätt bra lyssnare. Jahapp, vad ska jag mer skriva om mig? Jag är 21, snart 22. Jag bor fortfarande hemma i mina föräldras radhus men tittar då och då efter en lägenhet till mig själv. Hittade en perfekt i höstas men då jag inte har fast jobb så får jag inte heller något lån så det får vänta. Men den som väntar på något gott väntar inte för länge.

Förövrigt är det många av mina nära och kära som anser att jag är en otrolig optimist. För hur kul är världen om man ser problem i varje möjlighet?

På picknick