torsdag 18 mars 2010

ca 250 rullade chokladbollar senare

Idag var andra dagen på jobbet (praktiken). Sjukt härligt att vara igång med något igen, innan har jag haft lite jobbigt att sova eftersom jag inte gjort så mycket under dagarna. Nu när jag cyklar till jobbet och sen står och går hela dagen på jobbet och efter det cyklar hem igen så är jag trött, super skön känsla :) Fick dessutom beröm idag! Härligt med uppskattning.

Igår städade jag hela diskrummet och rullade ca 100 cookies :) Jobbigt och jag kände mig sjukt ny och oerfaren men idag var det betydligt bättre, alla var glada och trevliga. Det blev många glada skratt och små skämt. Inte blev det sämre med att den andre manliga badvärden är sjukt söt :) Härligt med lite ögon godis på jobbet. Men det känns som att man hade behövt nack-, axel- och fot-massage. Satte ut en massa tulpaner på jobb idag och solen lyste, VÅREN är påväg!

Nu blir det packning ikväll, jobb imorgon och sen iväg på hajk med scouterna i helgen och förmodligen hem till tobbe på söndag. Slappe-dag på måndag och träffa Emma D på tisdag samt klippa mig. Skönt :)

Livet är härligt trots att jag inte klarade körkortet :)

måndag 15 mars 2010

ögonen är själen spegel...

fan pallar inte mer, blev kuggad igen. För att han tyckte att jag körde för nära parkerade bilar längs med gatan. Ja jag tyckte också att det var trångt men va fan, där är väl två filer för att man ska kunna köra i båda? Om där inte är plats att ha parkerade bilar så borde det vara parkeringsförbud där! fan jag hade hoppats så jäkla mycket, och trodde verkligen att det skulle gå... jävla körinspektör. orkar inte mer, ligger på soffan och bara gråter. helvetes jävla skit!! Hade det inte varit för att pappa kunde komma och hämta mig hade jag inte lyckats ta mig hem. gråter så att jag skakar och inte får luft.

jävlar, jag har scoutmöte ikväll, jag orkar inte... det är fan inte meningen att jag ska ha körkort

Det gör så jävla ont, inne i kroppen, är det, det som är själen?

Gråter så mycket att jag inte kan andas. Känns som jag är på väg att drunkna. Kan man drukna i tårar?