onsdag 25 februari 2009

25-02-2009 mammas dag idag,

Mamma fyller år idag, så jag ska åka och hälsa på henne...

Tusse dog igår för nio år sen... märkligt att jag saknar honom fortfarande.. min lille kisse
RIP Tusse, 24-02-2000.

25-02-2009





för en sekund trodde jag att jag var din ängel, men nej inte ens det... skitsamma...Hoppet är väl det sista som överger en människa? Tja mitt hopp överger inte mig, men vad är det jag hoppas på? känna mig behövd kanske, som vän, bara vän inte mer men inte mindre...








25-02-2009 ingen är perfekt


Alla rosor är fruktansvärt vackra och ser mjuka ut, men de har alla sina taggar...

24-02-2009 helgen i höganäs

helgen spenderades i höganäs, sjukt trevligt.. blev lite kel, jag blev paff när jag märkte hur glad jag blev för att han "snusade" mig på halsen.... innan när jag var tsm med den andre och vande mig vid att ha ett förhållande så upptäckte jag att jag uppskattade sånna småsaker mindre, nu var det ett tag sen sist och jag blev helt överlycklig och rös längs hela ryggen... mysigt när han låg och drog sin hand mot min svank också.. underbar känsla men fel person.... (sorry, ta inte illa upp, vet att du läser detta men vi pratade ju om det)... kär i kärleken kanske?

hade han inte sagt det där om kulla flickan innan, om hur han tidigare lagt märke till henne, så hade jag blivit avundsjuk... men nu blev jag glad för hans skull.... för vem kan vara avundsjuk på en bit rosa lakan?

tisdag 24 februari 2009

24-02-2009 tröstenalle

återigen pratat med en annan person om att vara tröstenalle.. kanske är det "my mission" här i livet... tröstenalle, ängel, omplåstrare.. kärt barn har många namn... Gud hade kanske ett uppdrag för mig... eller tror jag ens på gud?