fredag 25 juni 2010

Midsommarafton

Har städat hela dagen i värmen för ikväll ska det firas midsommar hos mig :)

Känns ovant att ha folk här. Men det ska bli grymt mysigt!

onsdag 23 juni 2010

Jag funderar på att bli med bil!

En volvo 740, svart med schackrutor på taket och guldiga räder på motorhuven ;)

Vi får se om jag har råd.

tisdag 22 juni 2010

Jag tappade min älskade jens of sweden mp3 idag och nu vägrar den funka :(
Jag som var så nöjd med 512 mb! Suck

 Men är ändå nöjd med dagen då jag hunnit cykla till mobila, klippt gräsmattan och storhandlat på Coop med cykeln ;)

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat" -Nalle Puh

söndag 20 juni 2010

Där var man igår kväll och träffade denna trevliga brandman men jag har nog misst förmågan att ragga. Dessutom var ju Rasmus i mitt huvud och spökade hela kvällen. Vet inte hur jag ska få bort spöket, min hjärna vill försöka och satsa men jag vet att det inte skulle funka i längden (för att inte tala om att han inte vill satsa), så varför ger min hjärna inte upp och låter mig ge mig ut på nya äventyr. Jag hade behövt få försöka och se att det inte funkar. Hellre ha försökt och misslyckat, än aldrig försök. Men han delar nog inte den uppfattningen.

Tack för en superhärlig kväll!

Nu vet jag var alla snygga killar håller hus! De pluggar till brandingengörer! Var hos Emma D i Lund på fest, sjukt härligt. Vi käkade tacopaj och drack massa vin ;) sen dök det upp lite killar och vi dansade loss i vardagsrummet. Jag kom hem vid 5 typ, vaknade vid 13 och käkade lite frukost, sen skulle jag gå upp och duscha men somnade på sängen och sov till 15.30 så nu har jag precis käkat lunch och gått miste om en fin dag, men det var en trevlig kväll!