onsdag 3 juni 2009

skrev detta igår kväll men orkade inte starta datorn och lägga upp det

Är så sjukt pepp på livet ikväll. Så jäkla skönt. Philips student ikväll, så härligt att få träffa alla igen. Hade en lång och mysig pratstund med Joanna och nu är vi flörtkompisar ;)
Vi ska ut på fredag efter studenterna som jag ska till Härligt. Livet är skönt just nu, trots att jag nog inte kommer klara tentan på torsdag.

Jag älskar mina vänner. Jag tycker så sjukt mycket om Joanna för att hon inte gav upp helt, hon är så jävla underbar som kämpat sig tillbaka. Hon ser ut att må så bra nu. Hon är den absolut coolaste människan som jag känner. Jag tyckte hon var så snygg och cool när vi började gymnasiet och jag tyckte det var häftigt att mina kompisar kände henne. Jag vågade inte prata med henne för jag var så ocool... Fan Joanna du är bäst :) Jag har alltid sett joanna som tjejen som lyckades med allt, hon var så asduktig i musik. När hon i trean sjönk in i sig själv, hon bara tynade bort och blev svår att ta kontakt med för oss andra, jag blev så orolig. jag var så ledsen av att se henne så men jag visste inte vad jag skulle göra. Jag förlorade min förebild för ett tag men nu är hon tillbaka bättre än någonsin! Jag blev sjukt glad när jag träffade henne hos Cilla för ett tag sen och jag såg att hon också åt av chipsen :) Ville så gärna säga att hon var underbar men jag vågade inte, var rädd för att det var ett för känsligt ämne.

Nu är jag sjukt pepp inför torsdag kväll och fredag! :) <3