lördag 23 januari 2010

Har precis färgat om håret :) nu är där ingen utväxt, härligt. Men det vill inte bli åt det röda hållet som jag vill att det ska bli, dock så är det okej ändå.

Ikväll blir det träff med min feel-good-kompis Micke.

Beskriv dig själv med tre ord: Rädd, orolig och tänkare.
Söt, lyssnare och glad.
Jag är nervös inför mötet på måndag. Det blir första gången som jag ska leda ett möte för 26 st 10-12 åringar :S Dessutom har de lite mycket spring i benen och det är mycket sitta still på måndag då vi ska syssla med chiffer. Men det får gå som det går :) Vi hoppas att det blir åt det bra hållet.




fredag 22 januari 2010

Läste förra inlägget igen insåg att jag kanske ska tillägga något om att jag nog är lite lätt pms:ig.

Sjukt depp iallafall...
Han smsade idag, han träffade sitt ex. Visste att jag brydde mig men inte att jag skulle bli så svartsjuk. helvete, gråter nu. Fan varför kunde det inte stanna vid vännskap?

Det var ett sjukt sött ordspråk i tidningen idag. "För världen kanske du bara är en individ men för en individ kan du vara världen" skrivet av Heather Cortez. Hur kom du att betyda så mycket för mig?

onsdag 20 januari 2010

jag vet att du läser detta men nu skiter jag i det, jag måste skriva av mig eller snacka med någon. Alternativet att ringa någon är lite uteslutet då klockan slår tolv om tjugo minuter. (med andra ord Sparven, sluta läs här och uppdatera din egen blogg istället).


jag är kär. tokkär. och jag försöker överföra känslan på alla andra just nu som är möjliga alternativ. Jag insåg det när jag mailade till Elin. Jag vill jättegärna vara med dig men jag tvekar tokmycket på om du vill vara med mig. Känns som att du vill hitta något bättre. "The only one who can diminish you, is yourself" (från the sisterhood of the traveling pants). Så vänta och se, lid undertiden... Jag har tittat på mobilen hela dagen men det har inte kommit något sms. väntan.. det är nog det som är grejen med killar. Som Elin sa; "börjar undra om man någonsin kan vinna..." Kanske är det bäst att det aldrig blir något för då kan jag vara lycklig singel, synd bara att jag suktar efter ett förhållande med dig. Om vi aldrig någonsin blir tsm så kommer jag ångra det grovt! Man ångrar bara saker man aldrig gjorde....


well skrivit av mig igen. ganska bra dethär med blogg, förutom att jag blir asocial med mina älskade kompisar som jag saknar jättemycket.
90:onde inlägget :)

det känns som jag står still i livet. Nu tycker jag att det får hända något snart.
Jag har börjat fundera på att plugga igen, om jag börjar plugga så kommer det nog innebära flytt också. Men jag vill flytta till en lägenhet i malmö också, tycker att det hade varit tokmysigt att ha min egen lägenhet och ett jobb... Något att göra på dagarna.

Men det snöar iallafall :) Sjukt mysigt. Gick en långpromenad i snön idag :) Hade tänkt lägga upp en bild men min egen dator funkar inte så jag sitter vid pappas.