torsdag 8 april 2010

snygg jacka!


en till jacka i samma typ.

frågan är om de är vinterjackor eller vårjackor...

onsdag 7 april 2010

Vet ni vad? Det är superfint väder ute och jag sitter inomhus och har tokont i huvudet. Känner mig lite lätt kräkfärdig hela tiden.. Blä vill inte bli sjuk nu. :(

söndag 4 april 2010

Hade tänkt att jag skulle ta tag i saker och städa idag men så blev det inte. Tänkte även att det skulle bli en myskväll med kompisgänget men ingen kunde pga av påskmiddagar och annat så jag kände mig lite ensam. Började smsa med en snubbe som jag träffat på en match-making-site (stavas det så?). Vi bestämde att gå ut på en promenad, mysigt trodde jag men det känns så märkligt. Det är något som saknas för att det ska hända något mellan oss. Som en gnista eller nått. Vi ska egentligen träffas imorgon men jag känner inte alls för det. Vigge kommer hit ikväll... Vi var nog båda ensamma.. Nu måste jag bara komma på hur jag ska komma på en bra bortförklaring imorgon. Fasen, killen är jättesöt och när vi inte träffats på ett tag så längtar jag efter att få träffa honom men varje gång vi ses så raserars alla sånna känslor.. Då tänker jag på att jag hellre hade velat vara med tobbe. Men å andra sidan träffar jag ju honom lite då och då så jag ska väl inte vara missnöjd.

Men vet ni vad? Tog ett långt skönt bad idag :) Katten stod utanför dörren och skrek så jag reste mig och släppte in henne. Hon satt sen på badkarskanten och tittade spänt ner i vattnet. Så fort jag gjorde lite vågor så "gläfste" hon. Sjukt roligt :) Mahaha!!!