torsdag 15 januari 2009

15-01-2009



har precis kommit på hur mycket jag hatar att plugga. (nä det är ingen nyhet, men jag har återupptäckt det.)

Printade ut schemat till kursen som jag eventuellt ska gå i vår men jag vill verkligen inte plugga, det gör inte saken bättre att allt avslutas med ett projektarbete heller... men men, imorgon är det tenta, sen ska jag förbi min sjuka kompis och hämta min försenade bok, samt lämna lite mat som jag köpt till henne... efter det bär det tillbaka till biblioteket och betala förseningsböter.. måste kolla om boken till den nya kursen finns att låna också... ska kolla upp en fransk ordbok till Millie också :) sen bär det äntligen hemmåt.. vill träffa någon kul människa på kvällen... but the first thing first; Tentan imorgon bitti....Måste plugga nu!


och förresten, har fått min första "beundrare" (person som följer bloggen)

Förövrigt längtar jag efter sommaren!

onsdag 14 januari 2009

14-01-2009

tänk att få stå i hans famn, känna hans varma starka armar som håller om en. Trygghet. "Jag älskar dig" viskas med stor ömhet in i örat. och i kyssen kan jag försiktigt viska tillbaka "jag älskar dig med".

vill ha någon att älska..

längtan....

är jag en obotlig romantiker?

tisdag 13 januari 2009

13-01-2009

jag går runt i min egna lilla bubbla. Vill träffa mina vänner, saknar dom men vågar inte ringa. Känns som de har roligare utan mig, är jag en trist människa? bajs jag saknar dom!
efter min tenta måste jag skärpa mig, söka jobb, träffa vännerna, börja träna...

åsa, saknar henne, förstår att hon har väldigt lite tid nu när hon är småbarns mamma.. Men hon svarar inte på msn eller på sms, vill hon inte vara vän med mig? är det för att jag lärde känna henne genom tobbe. Jag hoppas allt är bra med henne iallafall.

Camilla, Micke, Cilla, Philip, Vigge, Ludde, Johanna, Linus, Nina, Emma, Sofia, Johan, Anders, Vendela, Klara o Klara, Carro, Sabina, Elin, Tobbe. Tess, Joyj, Henke, Stiller, Mange, Jakob, Bladh, Axel, Nanne, Anton... saknar er och många många fler. Jag måste bli bättre på att hålla kontakten, jag måste skaffa en ny facebook...

Längtar efter att flytta.. Måste kolla upp det mer. efter tentan... Nu ska jag gå och sova, drömma om att flytta och träffa mina älskade vänner! <3>