fredag 19 juni 2009

midsommar 19-06-2009

jag hatar verkligen midsommar tider... Egentligen är detta en av de bästa tiderna på året men jag tror aldrig det kommer vara min lyckliga tid. midsommar för mig är förkippat med krossat hjärta. För ett par år sen grät jag över Simon (ganska banalt när man tänker på det i efterhand men ändå), sen för två år sen grät jag över Vigge, sen nästa midsommar var på sjöröd och jag visste inte vad jag skulle göra med tobbe (precis innan hade jag blivit sårad då han sa upp all kontakt med mig), samma midsommar träffade jag Linus på sjöröd som i och för sig var en helt underbar händelse om man bortser från att mitt hjärta senare blev krossat av samma man... Nu har det åter igen tagit slut med tobbe och det är allt jag kan tänka på natten innan midsommar afton.
Men linus och Tobbe får väl ha det så bra i badtunnan med sina Emeliesar. Jag föreslog för vigge att han skulle försöka skaffa sig en Emelie och åka dit, men tyvärr tyckte han inte det var en bra idé.

Aja, GLAD MIDSOMMAR iallafall!
För denna midsommaren ska bli ett glatt och underbart minne för mig!

tisdag 16 juni 2009

student-sjöröd-hos tobbe-lååång cykelväg hem 16-06-2009

Var på student i Trelleborg i lördes, trevligt. Hade hoppats på någon form av reaktion från adam men det fick jag inte.


Åkte till Sjöröd på lördagen och jobbade där. Härligt väder blev det och en hel del gjort, så nu är det gipsväggar uppe inne i huset iallafall. På söndagen skjutsade vi hem Tobbe och i bilen kom vi fram till att jag skulle cykla bort till honom på kvällen och det kändes märkligt för han verkade mer verkligen som att han ville att jag skulle komma, han till och med ringde för att höra när jag kom.. Väl där möttes vi vid pizzerian och köpte pizza som vi åt medan vi tittade på Wallander (hämden, tror jag det var). Sen sa jag något i stil med: Vad jobbigt att jag är helt mysig när du inte är det. och då kom det. Jag tror inte detta funkar. fan jag som hade börjat hoppats igen. Trodde inte att jag hade hoppats så mycket men det gjorde ont, ont, ont. Märkligt att något som varit dött så länge kan göra ont när det kommer ut att det faktiskt är slut... .. över.... passerat... historia... dåtid....

2007-07-07



Kändes ett tag som att jag inte hade lagt så mycket känslor i det men det hade jag ändå. Felt like I was the one, playing with his heart, not the one beeing playd with. But the only thing I play with is my own heart. Fan att vi inte kunde tagit det där samtalet innan heleneholmsstudenter, för det var då jag började hoppas igen. Innan hade jag sett mig som lycklig singel men nu är jag olycklig med krossat hjärta istället. Men tobbe får väl lycka till på midsommar, då kanske han kan få strula med Emelie i badtunnan på Sjöröd. Så behöver han inte längre ligga hemma och runka till bilden av henne som han har i sängen. Han kan ju följa linus exempel som förmodligen kommer ha med sig sin emelie och strula med henne i badtunnan...

Once up on a time I was falling in love, now I´m only falling apart.




Cyklade hem på söndagskvällen och pratade med camilla, grät så sjukt mycket, såg nästan inte vart jag cyklade... konstigt att det gör så ont, hade inte förväntat mig det. Pratade med vigge sen också, skönt att ha bra vänner!


var så pepp på livet för någon vecka sen, vart tog allt det vägen?